Kezeléseink

Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályozási technikákat alkalmazzuk, melyek nem csak a kezelés végeredményét teszik kiszámíthatóvá, hanem a pácienseink kényelmét is szolgálják.
Ismerje meg a foghúzás nélküli fogszabályozás, a láthatatlan fogszabályozás, és az arcesztétika által történő kezeléstervezés legújabb módszereit!
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Fooldal.1_nm-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Kezeléseink

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/img-005-160x160.png
Gyermekkorban a cél a helyteremtés az előtörésben lévő maradó fogak számára, valamint az állcsontok növekedésének irányítása a kivehető vagy részleges rögzített készülékkel.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/img-004-160x160.png
A legmodernebb 2. generációs passzív önligírozó készülék, amivel a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kompromisszummentes végeredmény.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/img-003-160x160.png
Foghúzás nélküli fogszabályozás
A modern elveknek és megújult fogszabályozó készülékeknek köszönhetően ma már szinte bármekkora torlódás megoldható foghúzás nélkül, így elérve a legtökéletesebb arc és mosolyesztétikát.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/img-002-160x160.png
A technika fejlődésének köszönhetően ma már lehetőség van a fogakat átlátszó, kivehető készülékekkel is mozgatni. Rendelőnkben a HappySmile és az Invisalign technológiákkal elérhető, hogy a kezelést láthatatlanul végezzük.
A szép mosoly hozzátartozik az ápolt megjelenéshez. Ma már felnőttkorban is lehetőség van fogszabályzással tökéletes eredményt elérni, a legtöbb esetben gyorsabban, mint gondolnánk.
A fogszabályozás önmagában sokszor nem elegendő a tökéletes mosolyhoz. A fogak színe sokszor nem tökéletes, ezt fogfehérítéssel tudjuk korrigálni. Ha a fogak formája nem ideális kozmetikai felépítéssel, vagy esztétikai kontúrálással tudunk javítani rajta, hogy a végeredmény minden tekintetben harmonikus legyen. Rendelőnkben ezen kívül professzionális szájhigaiénés kezeléseket is végzünk.

Kezeléseink menete

Első lépésElső konzultáció

Az első konzultáció során felmérjük a páciens motivációit, megvizsgáljuk a harapási és az esztétikai eltéréseket.
dr. Keresztúri Márk ezek figyelembe vételével ismerteti a kezelési lehetőségeket, és a további lépéseket.

Második lépésOrthodonciai analízis

A második vizit alkalmával elkészítjük a tervezéshez szükséges dokumentációkat. Lenyomatot veszünk, fényképeket, röntgeneket készítünk. Funkcionális, állkapocsizületi, és esztétikai analízist készítünk, amik alapján személyreszabott fogszabályozási kezelési tervet készítünk, mely kitér a kezelési lehetőségekre, azok idejére, költségeire.

Harmadik lépésRagasztás

A nagy nap. Az új mosoly kezdete 🙂 A tappancsokat a tökéletes mosolyesztétikának megfelelően pozícionáljuk fel a fogakra. Rendelőnkben az alsó, és felső fogszabályzó készülék felragasztása egyszerre történik, ami gyorsabb kezelést tesz lehetővé, és növeli a kezelés hatékonyságát.

Negyedik lépésKontroll

A rögzített készülék aktiválása készüléktípustól, és a kezelés fázisától függően 4-6 hetente történik. A kontroll alkalmával ívet cserélünk, vagy aktiváljuk azt, hogy a következő alkalomig megfelelő hatékonysággal működjön.

Ötödik lépésLevétel

A rögzített készülék levétele egy speciális fogóval történik, mely teljesen fájdalommentes. A fogak felszínéről a ragasztót ezután polírgumikkal letisztítjuk. Amennyiben a fogak formája nem ideális, felépítjük és kontúráljuk őket a tökéletes esztétikai végeredmény érdekében.

Hatodik lépésRetenció

Sajnos az emberi szervezetben semmi nem stabil. Ahhoz, hogy a fogszabályozó kezelés végeredményét megőrizzük egy éjszakai átlátszó sínt kell hordani, és a fogak belső részére egy vékony fémszálat ragasztunk, így marad tökéletes a mosoly egész élet során.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Rólunk mondták pácienseink

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Laura-320x352.png

Az elsők között lehettem, akik Keresztúri doktor úrhoz járnak/-tak fogszabályozó kezelésre. Felnőttként csak ahhoz volt bátorságom, hogy belevágjak a kezelésbe, de tartottam attól, hogy is fogok kinézni, amíg folyik a kezelés. Szerencsére ez nem jelentett problémát, hiszen Doktor úr a láthatatlan technikákban is jártas.

Laura

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Matyi-320x326.png

Tényleg azt hiszem megérte ez a röpke másfél év. Nagyon büszke vagyok a fogaimra, és sosem tudom abbahagyni a mosolygást. Köszönöm még egyszer!

Matyi

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Betti-320x326.png

A legkiválóbb és legprofibb szakember a szakmában! Már az első konzultációm során meggyőzött szakértelméről és pozitív hozzáállásáról.
Nagyon figyelmes és precíz, mindemellett végtelenül kedves és jó humorú. Könnyen megtalálja a közös hangot a fiatalokkal és az idősebbekkel egyaránt.

Betti

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Andi-320x316.png

Magas színvonal, professzionalizmus és barátságos hangulat – ez jellemezte a fogászati kezelésemet. A Doktor Úrtól megkaptam azt a mosolyt, amire mindig is vágytam. 🙂

Andi

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Luca-320x401.png

Tökéletes fogsorom lett, kevesebb, mint 2 év alatt. Csak ajánlani tudom a kiváló szakorvos, kedves asszisztensek, a modern és tiszta eszközök, és a jó hangulat miatt!! 🙂

Luca

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/pitts21a-320x282.png

Több fogorvosi rendelőben is megfordultam már, de Márk volt számomra a legmeggyőzőbb és legfelkészültebb szakember. Ez már az első találkozásunkkor is kiderült. Innentől fogva pedig nem is volt kérdés számomra, hogy a fogszabályozásomat kire fogom bízni. Rendkívül rugalmas, figyelmes és a kezelés mindezek mellett fájdalommentes. Bátran ajánlom mindenkinek.

Petra