Rólunk

Tudjon meg többet csapatunkról, filozófiánkról, céljainkról.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Fonok.2-e1613997241308.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/mark1.png

Célom

Egy mosoly mindent megváltoztat. Egy pillanatot, egy napot, egy életet. Hiszem, hogy azáltal, hogy különleges és gyönyörű mosolyt varázsolok a pácienseim arcára, magabiztosságot, önbizalmat adok. Fontos számomra, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek, így én lehetek az első, aki a megújult mosolyt megcsodálhatja az arcokon. Alapelvem, hogy mindenki, aki hozzám fordul olyan modern, egyénre szabott kezelést kapjon, ami tökéletesen az ő igényeit szolgálja. Hiszem, hogy a fogszabályozás művészet. Az ember mosolya akár egy keret, amiben fogorvosként alkotunk. Nem a fogak egyenesítése a cél, hanem a lehető legszebb, legharmonikusabb mosoly megalkotása.

Utam

2007 – 2019

2007

„Fogszabályzós„ évek

14 éves voltam, amikor megkaptam a fogszabályozómat. Féltem tőle és cikinek tartottam. Viszont mosolyogni nem szerettem, nem is mertem, a rés zavart a fogaim között és így nem éreztem jól magam a bőrömben. Eszter néni (dr. Traub Eszter) az 1 évig tartó kezelésem alatt, nem csak a mosolyomat változtatta meg. Emlékszem, hogy nagyon szerettem hozzá járni, és amit tőle kaptam, az az egész életemet végig fogja kísérni. A kedvessége, az alázata, és az empátiája az, amit én is szeretnék átadni a pácienseimnek.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/fev.jpg

2009 – 2014

Fogorvos leszek

16 évesen döntöttem el, hogy nagyapám és édesapám után én is az orvosi pályát választom, felvételiztem is a Szegedi Tudományegyetemre. Sokat vívódtam, és végül nem az orvosi, hanem a fogorvosi képzésre adtam be a jelentkezésem,. Ekkor még nem is sejtettem, hogy ez fogorvosi szakma a munkám mellett a szenvedélyem is lesz.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/fogorvosleszek2.jpg
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/fogorvosleszek.jpg

2013

Universidad Europea de Madrid

Az egyetemi éveim alatt egy szemesztert Madridban töltöttem, ahol megtalált a második “AHA élmény”. Professzorom, dr. Jesús Fernández stílusa már az első előadásán magával ragadott, és itt már biztosan tudtam, hogy fogszabályozással szeretnék foglalkozni. 2014-ben summa cum laude minősítéssel végeztem a Szegedi Tudományegyetemen.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/utam3.jpg
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/utam5.jpg

2013

Heim Pál Kórház

Szakképzésemet a Heim Pál Gyermekkórház Állcsontortopédiai és Fogszabályozási Osztályán töltöttem, ahol több száz fiatal pácienst kezeltem.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/heimpal.jpg

2014 – 2018

Mentort találtam

Rezidens éveim alatt ismertem meg mentoromat dr. Csiki Pétert, aki által megismerkedtem a Damon rendszerrel, a Pitts filozófiákkal, és a foghúzás nélküli fogszabályozással. Péternek köszönhetően a legmagasabb szinteken sajátíthattam el a legmodernebb, és az esztétikát fókuszba helyező kezeléseket. Mellette dolgozva tanultam meg, hogy a professzionális és a maximalista szavak mit is jelentenek valójában.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/Mentor.jpg

2014 – 2019

„Vándorévek„

2014 óta több magánrendelőben dolgoztam fogszabályzó specialistaként, szorosan együttműködve kollegáimmal, interdiszciplináris kezeléseket megvalósítva.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/utam2.jpg

2019

Vissza az Egyetemre- tanárként

2019 óta a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán a fogszabályozó képzésben résztvevő hallgatók és rezidensek számára tartok előadásokat és gyakorlati órákat.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/visszaazegyetem.jpg

2019

Rendelő

2019-ben megnyitottam a saját rendelőmet, ahol a fogszabályozás legmodernebb eszközeivel, és kompromisszumokat nem ismerve kezelem minden páciensemet.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/rendelo.jpg
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Csapat

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/mark-320x378.png

dr. Keresztúri Márk

A rendelő vezetőjeként a legfontosabb feladatom nem is lehetne más, mint hogy inspiráljam a munkatársaim, hogy minden nap eredményesebbek és jobbak legyünk, és ezáltal minél több páciensünk elégedetten távozhasson.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/dori-320x376.png

Kántor Dóri

Dóri a csapat jókedve. Mellette nehéz nem mosolyogni. Nem csak a munkatársait deríti jobb kedvre, de a páciensekkel is azonnal megtalálja a közös hangot. Nélküle a rendelő félkarú óriás.

https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/tekla-320x402.png

dr. Juhász Tekla

Tekla rezidensként csatlakozott a csapathoz az egyetem elvégzése után. Azért van a rendelőnkben, hogy megtanulja a fogszabályozás legújabb módszereit, de sokszor az ő esztétikai látásmódja segít, hogy pácienseink mosolya még tökéletesebb legyen.

Rendelőnk:

Egy olyan környezetet igyekeztünk létrehozni, ahol nem csak a pácienseink, hanem mi is jól érezzük magunkat. Minden nap örömmel lépjük át a rendelő küszöbét, és minden nap elégedetten távozunk. A rendelő megálmodásakor ezt tartottuk az elsődleges szempontnak. Hiszen ha mi úgy járunk ide mintha haza járnánk akkor a pácienseinket nem “betegként”, hanem vendégként fogadhatjuk.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/03/Rendelo_nm-320x320.png
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image