PITTS21

A legmodernebb 2. generációs passzív önligírozó készülék, amivel a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kompromisszummentes végeredmény.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/pitts21a-640x565.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/pitts21b.png

Gyorsabb kezelések

A teljes kezelés időtartama 4-6 hónappal lerövidül. Egyszerűbb eseteket már 10-12 hónap alatt is tökéletesen be lehet fejezni köszönhetően a csúcstechnológiájú bracketteknek.

Kényelmesebb kezelés

A lekerekített designnak köszönhetően a készüléket könyebb megszokni. A kezelés elején a hagyományos fogszabályozóhoz képest 400-szor, 600-szor kisebb erőket alkalmazunk, ami minimalizálja a mellékhatásokat, és a páciens diszkomfortot. Nem bántja a lágyrészeket, így felhelyezés után sokkal gyorsabb a hozzászokás.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/pitts21-640x427.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/pitts21a-320x298.jpg

Minőségi eredmények

A jobb fogmozgatási kontroll pontosabb, esztétikusabb végeredményt tesz lehetővé. Az ultrapontos brackettek és a Pitts protokollok alkalmazásával könnyedén elérhető a tökéletes arc és mosolyesztétikai végeredmény.

Higiénia

A kisebb méretű brackettek miatt a szájhigiénia jóval hatékonyabb, a készülék és a fogak könyebben tisztíthatóak. Mivel az ív rögzítéséhez nem használunk gumi elemeket az ételmaradék sokkal kevésbé tapad meg a készüléken.
https://drkereszturi.hu/wp-content/uploads/2021/02/pitts21h-640x471.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Leggyakoribb kérdések a Pitts21 fogszabályozóról:

Miben más a Pitts21 készülék?

A Pitts21 fogszabályozó egy továbbfejlesztett passzív önzáró rendszerű készülék, ami sokkal pontosabb fogmozgatást tesz lehetővé, ezáltal lerövidítve a fogszabályozó kezelés időtartamát.

A Pitts21 készülék elérhető átlátszó kivitelben is?

Nem, csak fém brackettek elérhetőek a Pitts21 rendszerből. Az átlátszó készüléket kereső pácienseinknek a DamonClear2, vagy a láthatatlan sínes megoldást javasoljuk.

A Pitts21 készülékkel minden esetben elérhető a tökéletes végeredmény?

Önmagában nem. Ehhez az összes Pitts protokoll alkalmazására, a páciens együttműködésére és az arc és mosolyesztétika által meghatározott kezeléstervezésre van szükség. Ezek együttes alkalmazásával azonban mindenkinek meg tudjuk valósítani álmai mosolyát.